Presentació

Experts en descans sostenible i de qualitat

El Grup Cotoblau comença la seua activitat en 2002 en la valenciana ciutat de Benissoda com a fabricant de fundes i protectors de matalàs. En els seus inicis el 100% de la producció es destinava exclusivament al mercat internacional, si bé hui un 30% es comercialitza a nivell nacional.
Baix la premissa d’oferir un producte d’alta qualitat, des dels seus començaments Cotoblau utilitza en la seua confecció teixits d’alta qualitat, com el cotó orgànic, així com tecnologies i tractaments capdavanters.
Des de la nostra entitat volem fer un pas avant i intentem que cada any Cotoblau mantinga i millore l’esperit d’evolució, innovació i millora contínua amb la finalitat d’oferir als nostres clients un producte i servei de qualitat.

Càndid Penalba Peiró
CEO

Missió

Mantindre’s líders en fabricació de protectors i altres productes tèxtil, així com millorar la qualitat i el disseny dels nostres productes.

Visió

Ser una empresa capdavantera en la confecció, comercialització i distribució de protectors i altres productes que puguen arribar a qualsevol zona on existisca un nínxol de clients.

Valors

Gràcies a tot l’equip tenim uns propòsits que orienten les nostres actituds mantenint vinculats uns valors comuns, qualitat, sostenibilitat, passió i honestedat.

Les nostres marques

Grup Cotoblau

Gràcies a les nostres marques creem productes que es fabriquen i comercialitzen amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’un públic ampli i divers, aportant solucions de qualitat.

Darrere de Kamasana hi ha una història personal de responsabilitat, treball en equip, lideratge i innovació; valors que compartim amb els nostres quasi 300 treballadors i que representen els pilars sobre els quals s’assentisca la nostra cultura empresarial.
La nostra llarga història familiar en el sector tèxtil i la nostra visió cap a una indústria sostenible, eficient i automatitzada aporten als nostres productes un valor afegit diferenciador.
Volem continuar sent una companyia socialment responsable que contribuïsca a l’equilibri entre el benestar social, la cura mediambiental i el creixement econòmic dins i fora de les nostres fronteres”.

Veure més

Sens dubte una de les sensacions més gratificants que un pot sentir, és sentir-se protegit, és saber que algú ens cuida. Baix esta premissa, Cotopur ha creat la seua línia de productes, una extensa gamma de protectors i fundes de matalàs i coixí que garanteixen un descans confortable, higiènic i segur.
Amb la cuidada selecció de fibres naturals i l’aplicació dels tractaments més innovadors i efectius, en Cotopur cuidem del teu descans, cuidem de tu. Al seu torn, i amb la finalitat d’aconseguir un descans saludable, els nostres productes estan fabricats amb fibres naturals i ecològiques. Uns teixits que després d’un procés d’higienització d’alta tecnologia ens garanteixen protecció bioactiva o antitaques.

Veure més

En Indalo comercialitzem cobreix matalassos mitjançant una marca transparent, fresca i actual. Considerem que els nostres productes són imprescindibles per al dia a dia dels nostres consumidors. Per això sempre oferim solucions versàtils i de qualitat adaptades per a cada cas.
Fabriquem baix els valors sostenibles i responsables amb la natura i la societat. Tots això sense deixar de garantir una higiene correcta, ja que afirmem que la protecció del nostre matalàs és indispensable per a la nostra qualitat de vida mantenint-nos fora de l’abast d’àcars, floridura entre altres problemes que puguen aparéixer.
Visita la nostra web i coneix els nostres productes i la nostra manera de fabricar i contribuir a la protecció del medi ambient.

Veure més

+

30.000

Metres quadrats

%

100

Materials reciclables

+

240

Empleats

+

20

Anys d’experiència

+

130.000

Peces fabricades setmanalment

Algunes dades

Coneix-nos un poc més

+

50

Països on es venen els nostres productes a nivell mundial

5

Continents amb presència de Cotoblau