Els inicis

Tradició textil made in Spain

Cotoblau és una empresa relativament jove, va nàixer l’any 2002, però el seu fundador, Càndid Penalba Peiró hereta una llarga tradició en el tèxtil llar que es remunta a l’any 1901 quan el seu besavi va fundar una de les primeres indústries tèxtils a la província de València.


Cotoblau s’ha convertit en este curt període de temps en el major fabricant de fundes i protectors de matalàs d’Europa. Este èxit ha sigut aconseguit gràcies a la constant inversió en tecnologia i R+D, ajudant-nos a mantindre una major especialització en el producte i un altíssim estàndard de qualitat. Tot això unit al gran equip de professionals que treballen en l’empresa, contribueix a un creixement constant d’esta.


En 2016 l’empresa va posar en marxa un ambiciós projecte: satisfer la demanda del sector del matalàs sota la marca Kamasana. Hui dia tenim la nostra pròpia línia de matalassos i coixins perfectament adaptables per a totes les exigències.


Grup Cotoblau

A través de les nostres marques Cotopur i Kamasana fabriquem i comercialitzem productes de qualitat per a tots els públics, oferint una cura integral per al descans.

Qualitat

Aposta per la innovació i la sostenibilitat

En Cotoblau la innovació és una necessitat, els nostres articles tenen una constant evolució, amb noves fibres, tractaments, propietats i matèries primeres. El nostre departament de R+D, en col·laboració amb diferents centres tecnològics i instituts d’investigació, vela per assegurar nous i millors productes, processos, materials i tecnologies.


Pertanyem al Pacte Mundial de les Nacions Unides “Global Compact”. Treballem amb els principals laboratoris mundials i col·laborem estretament amb l’Institut Tèxtil valencià AITEX.


Provem cada any totes les propietats dels nostres articles en els principals laboratoris del món i aconseguim els més alts nivells de sostenibilitat en l’empresa.


%

100

Energíes renovables

+

20

Certificats oficials

+

75

Accions solidàries

Equip

Una marca compromesa amb la societat

En Cotoblau no sols fabriquem productes per al descans i protecció, sinó que volem contribuir a millorar la societat en la qual vivim. Per això integrem la conciliació laboral i la igualtat en la nostra empresa, com així es reflecteix en el Pla d’Igualtat 2020 – 2024, que va ser aprovat i presentat a Registre el 8 de maig de 2020.


De la mateixa manera, defensem la igualtat de gènere i potenciem a totes les dones en l’àmbit laboral i professional. Entre la nostra plantilla, les dones constitueixen més del 75% del total, i l’edat mitjana és de 45 anys, fomentant així la creació d’ocupació d’un grup vulnerable en la nostra comunitat local.


A més, entenem com a fonamental la conciliació de la vida laboral i familiar de tot el personal ocupat en Cotoblau, ja que la majoria constitueixen famílies amb 2 fills/filles d’entre 7 i 14 anys.


Expansió

Continuem creixent com a marca i com a equip

Dediquem grans esforços a continuar creixent malgrat les adversitats. Reflex d’estos esforços ho trobem en la creació d’ocupació: si bé 2019 tancàvem amb 212 persones en plantilla, en 2020 tanquem amb 245 persones ocupades.


Cotoblau

CONEIX-NOS

Descobreix